• Registracija

    Registracija

Nazad
28jul

Prestižni brend McDavid na srpskom tržištu

McDavid (MekDejvid) je najviše korišćen i preporučivan brend steznika i štitnika u svetu sportske medicine i svetski lider u proizvodnji opreme za poboljšanje atletskih performansa. Od 2011. ovaj brend je dostupan i na srpskom tržištu.

Novo logo MekDejvida
Dvejn Vejd zaštitno lice brenda MekDejvid

Istaknuti sportisti su zaštitna lica kompanije McDavid, među njima su: Kori Mageti (NBA košarkaš), Noušon Moreno (NFL - američki fudbal), Ešli Betersbi (skijašica), Sebastian Frej i Morgan DeSantis (fudbalski golmani), Milan Stanković (rukomet) i mnogi drugi. McDavid proizvode možete da vidite na telu većine NBA igrača, a proizvodi kompanije McDavid su široko rasprostranjeni i u Evropi. Srbija je prva zemlja koja je omogućila da se McDavid proizvodi nađu i u našem regionu.

Asortiman McDavid proizvoda možete naći na web adresi www.mcdavidbalkans.com, putem kog možete naručiti proizvode ove renomirane marke.

Kupovina preko interneta sve je popularnija u Srbiji, prednost ove vrste kupovine pre svega je ušteda vremena, nije potrebno ni izaći iz kuće, a preko pomenutog sajta možete izvršiti kupovinu proizvoda, koji će se u kratkom vremenskom periodu naći na vašoj kućnoj adresi.

Pri izboru će vam sigurno pomoći detaljan opis i fotografije svakog proizvoda. Sve McDavid proizvode možete pogledati klikom OVDE

Da biste mogli da kupujete u našoj online prodavnici neophodno je da kreirate korisnički nalog ili ukoliko ste ranije napravili nalog da se prijavite sa vašom email adresom i lozinkom i krenete u kupovinu.

Izaberite proizvod ili više njih koje želite da kupite, kliknite na dugme “Dodaj u korpu”, koje se nalazi na stranici svakog proizvoda, i kada izaberete željene artikle kliknite na dugme “Idi na kasu”. Nakon toga pojaviće vam se stranica na kojoj je neophodno da popunite polja i napišete adresu na koju želite da vam kurirska služba dostavi proizvode iz vaše korpe. Polja obeležena zvezdicom je neophodno popuniti, dok ostala polja možete ostaviti nepopunjena. Nakon toga dobijate informaciju da se roba plaća pouzećem u dinarskoj protivvrednosti. Klikom na dugme “Pošalji narudžbinu” dostavili ste informacije o kupovini i odabrane proizvode možete očekivati na adresi koju ste naveli u roku od nekoliko dana.

Usluga slanja se vrši preko kurirske službe Post Express preduzeća PTT Srbija. Cena poštarine zavisi od težine proizvoda i ona je obično oko 200 dinara. Uobičajena praksa je da vas kurir, ukoliko niste kod kuće, pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice. Sve porudžbine stižu na vašu kućnu adresu u prepodnevnim časovima, a u slučaju da niste kod kuće dobijate izveštaj u poštanskom sandučetu na kome će pisati gde možete podići vašu pošiljku, a to je najčešće u najbližoj pošti.

Svi zaposleni u internet prodavnica mcdavidbalkans.com obavezuju se da će čuvati privatnost svih kupaca, odnosno da vaši podaci neće biti prosleđeni trećem licu. Mcdavidbalkans.com je prodavnica otvorena 24 sata dnevno, 365 dana u godini i dostavlja robu u svakom mestu u Srbiji. Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za kompaniju McDavid, odnosno proizvode ove kompanije, možete nas kontaktirati putem web forme  ili putem telefona na broj 062/156-23-68.