• Registracija

    Registracija

Nazad
07sep

Beograde na tebe je red, "Trojka" u prestonici

Centralni događaj karavana "Trojke iz bloka" odvijaće se 10. septembra, u subotu, na terenima KK Partizan u zidinama Kalemegdanske tvrđave sa početkom od 18 časova.

Učesnici

Posle pet meseci od početka sezone, 35 održanih turnira i skoro 4,5 miliona dinara donacije, centralni događaj "Trojke" će tradicionalno biti organizovan na Kalemegdanu.

Iz godine u godinu ova akcija okuplja sve veći broj umešnih, ali i onih drugih, šutera trojki kojima je jedan humani poziv dovoljan da se trojkaški okušaju i što je najbitnije – pomognu. "Trojka iz bloka" je u proteklih nekoliko meseci imala maestralne akcije širom Balkana, te se od subotnjeg okršaja na Kalemegdanu sa pravom očekuje vrhunac.

Kao i uvek, sastavni deo programa biće sjajni rep nastupi, plesne tačke i uzbudljivi sparinzi borilačkih veština. Učešće se naplaćuje tradicijalno 300 dinara, a prikupljena donacija namenjena je izgradnji kupatila za socijalno ugrožene porodice.

Da podsetimo, prošlog septembra se na Kalemegdanu nadmetalo 154 takmičara u brzom šutiranju, dok je ukupna donacija iznosila 136.240 dinara i 20 evra. Preko 2.000 posmatrača je uživalo tog dana na Beogradskoj tvrđavi.

Vidimo se u subotu od 18 časova!

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.