• Registracija

    Registracija

Nazad
17sep

Parker: "Na EP dolazimo u najjačem sastavu"

Francuski košarkaš Toni Parker rekao je da je ponosan zbog toga što je njegova reprezentacija osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu.

toni-parker-fra

Bio sam u kontaktu sa igračima, sa selektorom posle svakog meča. Razgovarao sam sa njima o taktici, osećao sam se kao da sam bio tamo... Osećao sam se čudno kad sam video da tim igra bez mene

rekao je Parker za francuske medije.

Parker je propustio nedavno završeno Svetsko prventvo u Španiji, na kojem je Francuska osvojila bronzanu medalju pobedivši Litvaniju u borbi za treće mesto.

Bio sam veoma ponosan na njih. Mnogi su mislili da neće ništa postići, ali napravili su veliki podvig pobedivši Španiju u četvrtfinalu, što je jedna od najvećih pobeda u istoriji. To im je dalo samopouzdanja da osvoje bronzanu medalju, prvu za Francusku na Svetskom kupu

kazao je košarkaš San Antonija.

Francuska će biti jedna od zemlja domaćina Evropskog prvenstva 2015. godine, a Parker veruje da ekipa iskustvo iz Španije može da iskoristi na tom takmičenju.

Parker je u više navrata izjavljivao da želi da igra pred franciskim navijačima na Evropskom prvenstvu, a šampionat sveta u Španiji ga je ubedio da će na prvenstvu naredne godine morati da nastupe sa najjačim timom.

Igrati na domaćem terenu nije lako. Moraćemo da izvedemo najbolji tim

dodao je Parker.

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.

Komentari (osveži komentare)

autofillujem

+2-0
18-09-2014 13:24
Ako u Lilu budu kompletni s njim, Noom, Mahinmijem, Dekoloom i Azansaom, ni Spanci koji ce igrati bez P.Gasola i Navara ne mogu im nista.

dzudza

+0-1
18-09-2014 12:58
Plasi se da dodje na svetsko zbog Amera

vosa zauvek

+7-0
18-09-2014 04:32
TATA!!!!!!!!!!!!!!!!!