• Registracija

    Registracija

Nazad
29apr

Bjelica i Bogdanović raspoloženi

Novo, 28. kolo šampionata turske obeležile su pobede favorite u kojima su srpski igrači imali dobre učinke. Istakli su se Nemanja Bjelica koji je predvodio Fener do pobede sa 19 ubačenih poena, dok je 16 poena Luke Bogdanoviċa bilo nedovoljno kako bi njegov tim slavio protiv Savanovog Efesa.

bjelica-pozdrav

Nakon preranog opraštanja od Evrolige, tim Željka Obradoviċa brani čast kluba u domaċem šampionatu, gde drži drugu poziciju sa poenom prednosti u odnosu na trećeplasirani Efes. U ovom kolu, gostovali su ekipi Ušaka, i predvođeni sjajnim Bjelicom slavili rezultatom 87:68.

Bjelica je pored 19 pogodaka dopisao šest skokova i jednu asistenciju, a odlično su ga pratili i hrvatski reprezentativci Luka Žoriċ, sa 17 poena i četiri skoka, i Bojan Bogdanoviċ sa 11 pogodaka.

U susretu Efesa i Turk Telekom, iako je njegov tim poražen 82:77, sjajno je odigrao Luka Bogdanović. Sa 16 poena i sedam skokova bio je jedan od najboljih. Duško Savanović nije se naigrao, te je tokom 19 minuta na terenu ubacio samo četiri poena uz šest skokova. Njegov saigrač i crnogorski reprezentativac, Milko Bjelica, susret je završio sa 14 poena.

Lider Banvit tesno je igrao sa Mersinom, i dobio domaċina 77:75 tek dobrom igrom u samoj završnici. Srpski reprezentativac Stefan Marković upisao je tri poena i isto toliko skokova, a dominantnu igru prikazao je Rouland sa 22 postignuta poena.

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.