• Registracija

    Registracija

04jan

Jeremić u Venecueli

Srpski košarkaš Mladen Jeremić potpisao je sa ekipom Bukaneros de La Guajra iz Venecuele jednogodišnji ugovor, javljaju pouzdani izvori.

mladen-jeremic

Šuter posle rastanka sa Ređo Emilijom nije uspeo da pronađe klub tokom leta, ali sa novom godinom kreće u novo iskustvo. Jeremić će biti prvi srpski košarkaš u ovom klubu iz Venecuele za koji je igrao bivši igrač Partizana i crnogorski nternacionalac Stevan Milošević. Ekipa Bukanerosa je među boljima u državi, a kao pojačanje iz Evrope stigao je i Amerikanac Dvejn Mičel.

Jeremić je rođen 1988. u Loznici, a sa 15 godina je prešao u FMP. Sa "panterima" je osvajao titule u mlađim kategorijama, a tri godine je bio i u prvom timu uz jednu sezonu na pozajmici u Borcu iz Čačka. U sezoni 2010/2011 nije bio licenriran za najjači tim, što je iskoristio Hemofarm da ga dovede u Vršac krajem 2010.

Posle dve godine u Hemofarmu, 2012. je prešao u Ređo Emiliju. U italijanskom timu je prošle sezone je na 37 utakmica prosečno beležio 6,5 poena uz 39,3% u šutu iz igre.

Velike uspehe doživeo je sa mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije. Bio je prvak sveta za igrače mlađe od 19 godina 2007, prvak Evrope sa mladom reprezentacijom 2008. i osvajač zlata na Univezijadi 2011.  

 

 

 

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.