• Registracija

    Registracija

Nazad
22nov

Teodosić: Vraćam se u Evropu

Došao, probao i – zahvalio se. Nije još, ali najkasnije na kraju sezone Miloš Teodosić će napustiti NBA ligu. Kapiten naše košakraške reprezentacije nije zadovoljan minutažom u LA Klipersima. Nije ovaj majstor s loptom navikao da ne igra, ili igra “na kašičicu”.

nba-logo

 

U prvoj sezoni je odigrao 45 utakmica i za više od 25 minuta na terenu je u proseku beležio 9,5 poena, 4,6 asistencija i 2,8 skokova. Sada su stvari bitno drugačije. Ove sezonne odigrao je osam mečeva, u proseku postiže 2,9 poena i ima 1,8 skokova i 2,2 asistencije. Na terenu je prosečno 10 minuta.

Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem na manju minutažu, ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone

rekao je Teodosić.

Na kraju sezone mu ističe ugovor sa Klipersima.

Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako… Više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo.

Teo će predvoditi naš nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Kini.

Sledeće leto je Svetsko prvenstvo, veoma bitno i važno takmičenje za sve nas. Verujem da će momci koji budu Saletu na raspolaganju izboriti plasman na Svetsko prvenstvo

rekao je Teodosić

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.