• Registracija

    Registracija

Nazad
15avg

STOJAKOVIĆ: Bogdan je nestvaran, hoće i kroz zid

Divac, Stojaković, Veber, Bibi, Kristi… Zlatno doba Sakramenta. Zbog “Kingsa” Srbija nije spavala. Sada su za stvaranje novog giganta iz prestonice Kalifornije zaduženi bivši asovi, Vlade i Peđa. Neke nove uloge, ali i te kako odgovorne.

nba-logo

 

Ukazala se prilika da se vratim u košarku, budem u u menadžmentu, zajedno sa Divcem. Želimo da stvorimo ekipu koja će da igra važnu ulogu, kao kad smo mi igrali

rekao je Predrag Stojaković na početku rada kampa u Beogradu “NBA bez granica”.

Krajem oktobra kreće nova sezona?

Nadam se da smo na pravom putu, imamo dosta mladih igrača kojima pomažemo da se razviju i nadamo se da će jedan od njih postati jedan od vodećih NBA igrača. Bogdan igra fenomenalno, očekujemo od njega još više, došao je Nemanja Bjelica, logično je da vidimo napredak ove godine.

Može li Bogdan kao Vi, nekada?

Bogdan i ja smo različiti igrači, igra na različitoj poziciji, ali je veoma talentovan. Radnik je kao i ja što sam bio, veruje u sebe, može da igra na više pozicija, mnogo bolje se snašao nego što sam očekivao. Ima u sebi srce, tvrdoglav je, nekad hoće i kroz zid, to je mnogo lepše nego biti zadovoljan ostvarenim. On uvek sebi podiže lestvicu i želi zajedno sa nama da Sakramento igra jednu od vodećih uloga u NBA.

Igrate tenis, priča se da je počeo da vas pobeđuje drugi rekreativac, Željko Drobnjak?

Već šest-sedam godina igram tenis, ali poslednjih par meseci manje. Da, tačno je, počeo je Drobnjak da me pobeđuje

odgovorio je Predrag Stojaković.

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.