• Registracija

    Registracija

Nazad
18avg

Šesti "Turnir košarkaškog prijateljstva" u Žarkovu

Košarkaški klub Žarkovo već šesti put ugostiće iste ekipe na “Turniru košarkaškog prijateljstva” koji se održava od 21. do 23. avgusta u Hali sportova Žarkovo. Pored domaćina na turniru učestvuje pionirska ekipa OKK Leotar iz Trebinja kao i dečaci iz naša dva najveća kluba -  Partizana i Crvene zvezde.

Spektakl za pionire u hali Žarkovo

Svaki dosadašnji turnir protekao je u predivnoj atmosferi i druženju i sigurni smo da će tako biti i ove godine. Iako je rezultat u drugom planu, treba napomenuti da su turnir do sada osvajale svi timovi osim ekipe Leotara. Iz Žarkova ističu veliko prijateljstvo sa klubom iz Trebinja i nadaju se da će im poći za rukom da prvi put osvoje turnir. Domaćini su obezbedili pehare i medalje za sve učesnike kao i posebne nagrade koje će uručiti i posebni gosti turnira. Majica - suvenir sa amblemom turnira i grbom sva četiri kluba za sve učesnike se podrazumeva.

Utakmice se igraju po sledećoj satnici i rasporedu:

Petak 21.08:                

18:00   Žarkovo – Partizan

20:00   Crvena zvezda –  Leotar 

Subota 22.08.             

16:00   Žarkovo – Crvena zvezda                              

18:00   Leotar – Partizan 

Nedelja 23.08.             

10:00   Leotar – Žarkovo

12:00   Partizan – Crvena zvezda

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.

Komentari (osveži komentare)

+3-0
27-08-2015 22:51
a kada mislite da objavite rezultate turnira? Mozda je trebala Zvezda da ga osvoji da bi vi objavili...