• Registracija

    Registracija

Nazad
29mar

Veliki peh za Slavka Stefanovića

slavko-stefanovic
Košarkaš Slobode Slavko Stefanović verovatno je završio karijeru zbog novih problema sa diskurs hernijom. Iskusni centar je već imao dve operacije, a kako sam kaže povratak posle eventualne treće operacije diskus hernije bi bio pretežak.

Mnogo mi je teško. Juče sam saznao za ovaj problem, baš kad mi je bio rođendan. Igra mi se kao nikad u životu, jer igram za moj grad iz ljubavi. Igrao sam i pod bolovima, trenirao i sa maltene jednom nogom, ali više nije moglo. Ipak, ima života i posle košarke,

kaže za naš portal Stefanović koji je u četvrtak napunio 32 godine.

Krilni centar je bio među boljim igračima Slobode sa 11 poena, 3,8 skokova i 1,4 asistencijom i tako doprineo plasmanu u Superligu. Stefanović obećava punu podršku svojim saigračima na otvaranju takmičenja u Užicu protiv Crvene zvezde u kojoj je bio 2004/05.

Rođeni Užičanin je u karijeri promenio dosta klubova. Igrao je za Beopetrol, Lavove 063, Crvenu zvezdu, Hemofarm, Maga Vizuru, Albu, Igokeu, Univerzitet Surgut, Lukoil Akademik, Keravnos i OKK Beograd. Deo je jedne od najuspešnijih generacija užičke košarke zajedno sa Brankom Anđićem, Nikolom Otaševićem, Ivanom Kuburovićem sa kojima je bio prvak države u mlađim kategorijama, a sada učestvovao u istorijsom plasmanu u Superligu.

Nezvanično saznajemo da je uprava Slobode pokušala da dobije dozvolu da angažuje zamenu, ali registracija novih igrača je bila dozvoljena do srede. Tako će Užičani u Superligi biti znatno oslabljeni.

{video =Xev9oWox7c2WR}

M. J.

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.