• Registracija

    Registracija

Nazad
01jul

Vujošević:"Bogdanović je morao da vrati Partizanu još na terenu"

Trener Partizana Duško Vujošević imao je opširan intervju za navijački sajt Partizan.net. On se osvrnuo na mnoge teme, a posebno na svoje igrače, ali i menadžera Aleksandra Raškovića.

vujosevic-partizan

Vujošević kaže da je Rašković krivac što Bogdan Bogdanović nije ostao još jednu godinu u Partizanu, podvlačeći da je to bio prvobitni dogovor i igrača i njegovih roditelja i menadžera i kluba. Uz to, Vujošević smatra da je i Bogdanović imao moralnu obavezu da ostane u Partizanu, jer ga smatra i delom odgovornim za onaj poraz od Cedevite pre dve sezone, kada Partizan nije ušap u Evroligu.

Rašković nije ispoštovao dogovor kad je reč o Bogdanoviću. On trebalo da ostane u Partizanu tri godine. Isto se dogodilo svojevremeno isa Danilom Anđušićem. Prema dogovoru sa Raškovićem, Anđušiću je u početku dat prostor koji nije zasluživao, ulagalo se u njega. Sa moje strane taj dogovor je ispoštovan. Sada su Bogdanovića prodali godinu dana ranije i to u momentu kada je klub ispao iz Evrolige, gde je i on (Bogdan Bogdanović) ima zasluge za takav ishod utakmice... Morao je da vrati na terenu, pre svega ispunjavajući datu reč i obavezu koju je prihvatio u dogovoru sa mnom. I on i roditelji i menadžer.

Ove sezne Partizan su napustili Dragan Milosavljević i Milan Mačvan. Očekuje se odlazak Aleksandra Pavlovića I Milenka Tepića, a Vujošević je otkrio da moguć odlazak Nikole MIlutinova, dok Boris Dalo verovatno ne ostaje.

Milutinov je otišao na draft godinu dana pre vremena što nije dobro, jer bi sledeće godine bio bolji igrač nego što je sad, ali imao je sreće što je završio u San Antoniju koji ima potrebu za rekonstrukcijom šampionskog sastava, sastava koji je maksimalno potrošen i treba da prave novi. Jedan od kandidata je i Milutinov. Oni ne žele njega odmah da povuku, ali zbog ovakve finansijske situacije (u Partizanu), njegov menadžer vodi igru da on u San Antonio ide iz drugog kluba, kako bi dobijao novac, tako da ni tu situacija nije sjajna

rekao je Vujošević.

Pogledajte kompletan intervju. 

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.

Komentari (osveži komentare)

+1-2
02-07-2015 15:38
tosha@-to kako ga je spremao i za sta-vidi se iz njegovih igara.
+4-2
02-07-2015 14:43
Da ga nisi davio, možda bi i ostao.