• Registracija

    Registracija

Nazad
14avg

Obradović otvorio dušu: Čeka nas teška sezona

Fenerbahče je trenutno jedan od najboljih klubova u Evropi. U poslednje tri sezone je igrao finale Evrolige, a 2017. je postao šampion Starog kontinenta. Ipak, situacija je daleko od idealne.

evroliga-logo

 

Turski klub je zapao u finansijske probleme i čeka ga neizvesna sezona. Toga je svestan i Željko Obradović. Srpski trener je doputovao u Istanbul pred početak priprema za narednu sezonu. On je novinarima pričao o planu priprema, ali i situaciji u klubu.

Čeka nas duga i teška sezona. Moraćemo naporno da radimo i sada ćemo da razradimo detalje, a razgovarali smo i o planovima za narednu sezonu. Prvi deo priprema ćemo da obavimo u Istanbulu. Potom ćemo da odigramo nekoliko mečeva protiv jakih ekipa. Želimo da što spremniji dočekamo početak takmičenja. Zahvalio bih se predsedniku Aliju Koču i administraciji što su nam omogućili odlične uslove

rekao je Obradović i dodao:

Pošto su shvatili sve naše potrebe, stvorili smo smo veoma zdravu radnu sredinu. Imamo pravu i zdravu strukturu. I pored teške finansijske situacije, zahvaljujem im se na svemu što su učinili da zaštite klub. Znam da je u toku obnova sezonskih ulaznica. Siguran sam da će naši navijači da budu uz nas kao i svake sezone.

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.