• Registracija

    Registracija

Nazad
13avg

PARTIZAN UPALIO MAŠINU Veličković: Vratićemo se tamo gde pripadamo!

Košarkaši Partizana zvanično su započeli pripreme za novu sezonu treningom u Beogradu. Izabranici Nenada Čanka vidno su bili raspoloženi. Kapiten Novica Veličković okupio je ekipu na centru terena i uz kratak govor zvanično započeo novu sezonu.

 

kkp-logo

Imamo novu ekipu, mladu pre svega. Tu sam da im pokažem šta znači igrati za Partizan. Prethodnih sezona sam se kasnije priključio ekipi, sada sam tu od prvog dana. Za sada se sve čini u najboljem redu. Naravno moramo da sačekamo da vidimo kako će se ekipa uigrati. Dosta se temeljno radilo na dovođenju igrača. Bitno je da Partizan pobeđuje i da ga vratimo tamo gde mu je mesto

rekao je Veličković.

Crno-beli će trenirati u Beogradu pre nego što krajem avgusto otputuje u Španiju gde će odigrati prvi pripremni turnir.

Trener Nenad Čanak je istakao u razgovoru sa novinarima da će se temeljno raditi, a ostaje da se vidi da li će biti još pojačanja.

Videćemo. Ima još vremena do početka sezone. Za sada je ovo tim koji će da radi. Znamo svi šta znači braniti boje Partizana

kratko je poručio Čanak.

Na prozivci su se pojavili Slobodan Jovanović, Vanja Marinković, Nikola Tanasković, Novica Veličković, Aleksandar Aranitović, Strahinja Gavrilović, Tadija Tadić, Đorđe Gagić, Bondža Si, Rade Zagorac, Aleksej Nikolić, Markus Pejdž, Džok Lendejl i Amar Gegić. Falio je samo Marko Pecarski koji je dobio produženi odmor posle Evropskog prvenstva.

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.