• Registracija

    Registracija

Nazad
25jun

Partizan u novoj kući otkrio koliki je dug

Kao što je predsednik Partizana Ostoja Mijailović za Maxbetsport, crno-beli su prešli u nove poslovne prostorije, a otkriveno je šta se sve radilo od kako se završila sezona.

kkp-logo

 

Prema rečima prvog čoveka KK Partizan, kada je došao u klub pre 10 meseci, dug je bio 7,86 miliona evra, a sada iznosi 3,78 miliona evra. Još uvek se najviše duguje igračima i bankama, ali uz činjenicu da je spor sa Marfin bakom rešen u korist kluba.

Što se tiče pojačanja, na njima se intenzivno radi, a za sada je najznačajniji dolazak Nikole Lončara na mesto sportskog direktora.

U januaru smo se dogovorili da se vratim u Partizan čim završim obaveze u Španiji, gde sam radio na televiziji. Ostoja Mijailović me je ubedio da je Partizan pravo mesto za nastavak moje karijere. Želim da pomognem Partizanu da se što pre vrati tamo gde mu je mesto, a to znači da osvaja trofeje i da igra Evroligu. Doneću energiju, znanje, kontakte, veze. Nemam iskustvo u ovom poslu, ali sam celog života u košarci

rekao je Lončar.

Inače, iz Humske 1 u novu kuću preseliće se još služba za odnose sa javnošću i marketing odeljenje. Administracija i sedište kluba ostaće na dosadašnjoj adresi, na stadionu Partizana.

Kuća je zamišljena kao “dom svih partizanovaca”, čija vrata će biti otvorena svima onima koji su deo sebe ugradili u istoriju jednog od najuspešnijih klubova na ovim prostorima, osvajača desetina trofeja i rasadnika igrača za reprezentativne selekcije, kao i NBA timove.

Partizanova kuća je iznajmljena kao poslovni prostor, daleko smo od toga da možemo da priuštimo kupovinu ovakvog objekta. Dipos je objavio javni konkurs, mi smo se javili i dali adekvatnu ponudu

rekao je Ostoja Mijailović.

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.