• Registracija

    Registracija

Nazad

O nama

Portal Košarka24.com je vodeći specijalizovani košarkaški medij u regionu.

U avgustu 2013. redakcija portala svojim korisnicima predstavlja potpuno nov izgled i funkcionalnost sa ciljem da Vama, našim vernim posetiocima, i svim ljubiteljima košarke u regionu pružimo više.

Nadamo se da ćete uživati u novim, kao i poboljšanim starim sadržajima portala i pozivamo vas da širite ljubav prema košarci jer kraljica igara to zaslužuje.

Tu smo da Vas svaki dan, 24 sata dnevno obaveštavamo o vestima iz zemlje, regiona i sveta u tekstualnom i video zapisu. Naš cilj je i da pomognemo daljem razvoju i popularizaciji ovog predivnog sporta, posebno kada su u pitanju naša domaća liga, niže lige i prvenstva mlađih selekcija.

Naša redakcija je uvek otvorena za komunikaciju sa Vama, tako da je bilo kakva sugestija ili kritika uvek dobrodošla.

Kako je sve počelo

Do aprila 2008. godine u Srbiji nije postojao ni jedan specijalizovan košarkaški portal. Tada se pojavio prvi srpski košarkaški portal, Zicer24.com, koji je okupljao košarkaške fanove iz Srbije, regiona, a i šire.

Portal zicer24.com pregazilo je vreme, ali uz pomoć novih saradnika njegovo mesto zauzima portal kakav naša košarka zaslužuje...

U oktobru 2010. godine pojavljuje se Košarka24.com i posle kratkog vremena postaje vodeći košarkaški medij u regionu kao i pouzdan izvor informacija većih medijskih kuća i košarkaških medija širom Evrope.

2013. godina je prekretnica za naš portal - uživajte u novoj Košarci24!

Impresum

U našem timu su mladi ljudi, a pre svega košarkaški fanatici. Odlučili smo da studentima novinarstva ukažemo priliku za rad i usavršavanje. Nihov polet i energija učinili su da se portal razvije, a nadamo se da nam ne zamerate na greškama. Uz to, za napredak Košarke24 zaslužni su i mladi stručnjaci iz oblasti marketinga, programiranja, dizajna, menadžmenta...

Tim Košarke24:

  • Marko Petronijević, 1979; Programer; Plejmejker
  • Bojan Brezovac, 1989; Glavni i odgovorni urednik; Plejmejker
  • Miroslav Jevremović, 1990; Novinar; Centar
  • Slobodan Gligorić, 1990; Novinar; Krilo
  • Bogdan Đorđević, 1992; Novinar; Krilo
  • Ivan Todorović, 1983; Saradnik; Krilni centar
  • Jasmina Tatović, 1987; Novinar; Bek
  • Petar Lazić, 1996; Novinar-saradnik; Bek

Hvala Vam što nas posećujete!