• Registracija

    Registracija

Nazad

Marketing

Media-Kit PDF
Cenovnik PDF

Želite da budete viđeni i povezani sa našim najtrofejnijim sportom? Reklamiranje na portalu Košarka24.com je pravo rešenje za vas!

Reklamiranje preko sportskih klubova, događaja ili TV prenosa ume da bude veoma skupo. Oglašavanje preko interneta je pristupačnije i efiksanije od ostalih načina reklamiranja. Potencijalni kupac ima i opciju da klikom na vaš baner direktno poseti vašu prezentaciju i informiše se o vašem proizvodu/brendu.

Postavite oglas na našem sajtu i predstavite se (desetini hiljada) naših dnevnih posetilaca. Vaš brend će dobiti dobru promociju kod naših posetilaca i vaš posao će napredovati.

Baneri su standardnih veličina (po web standardima) a mogu biti i u raznim oblicima video i rich media banera. Dostupno vam je mnoštvo pozicija, veličina i opcija širokog cenovnog ranga. Moguće je i oglašavanje na pozicijama koje nisu eksplicitno naznačene.

Brendiranje podrazumeva stilizovanje pozadine portala prema zahtevima oglašivača. Ova stranica je primer kako brendiranje sajta može da izgleda (moguće su izmene po vašim zahtevima). Pozadina može da bude link koji će voditi ka željenoj adresi. Moguće je brendirati ceo portal ili bilo koji njegov deo.

Za marketinške kampanje na duži rok, odnosno pri zakupu više reklamnih mesta nudimo poseban popust!

Za više informacija kontaktirajte nas: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Reference

Elite European Summer League
McDavid
Fantaziranje
ComeOn
Future Talent Showcase
RedBull
RedBull King of the Rock