• Registracija

    Registracija

Nazad
02sep

(TIP) Poeni igrača 2.9.

Svetski kup 02.09.2014 - 17:30
Tip Granica Kvota Ulog X/10

Gubitak: 5

Poeni igrača plus 0.0 6.15 5
Za današnji dan smo odabrali pluseve na poene trojice igrača, Džo Ingles (Australija) preko 11.5, Donatas Motiejunas (Litvanija) preko 10.5 i Francisko Garsija (Dominikanska Republika) preko 17.5 poena. Ingles i Motiejunas igraju međusobni meč. Centri Australije bi mogli da imaju dosta problema u reketu Litvanije i svakako će morati dosta više da probijaju i uzimaju šuteve sa poludistance i za tri. Ingles je svakako među najiskusnijima od koga se očekuje da pronađe rupe i pogodi neke otvorenije šuteve. Za sada igra vrlo stabilno a dodatni motiv su mu svakako potvrđena interesovanja pojedinih NBA klubova. Očekuje da odigra preko 30 minuta i mislimo da će to biti dovoljno za prelaz (u prethodne dve utakmice 17 i 12 poena). Motiejunas je u reprezentaciji nastavio odličnu formu sa letnje lige i za sada vrlo dobro koristi minute na terenu. Danas bi trebao da igra oko 25 minuta a verujemo da će imati dovoljno prostora u napadu dok se Valančijunas bude bavio duelima sa Aronom Bejnsom. U prethodne dve utakmice Motiejunas je imao 12 i 15 poena. Za kraj, apsolutni vođa Dominikasne republike NBA košarkaš Francisko Garsija će verujemo biti ponovo na nivou u možda odlučujućem meču za prolaz dalje protiv Finske (mada će i u slučaju poraza imati svoje šanse). Novom Zelandu je ubacio 29 poena a Ukrajini 18. Finci teško da imaju adekvatan odgovor u odbrani na njegovoj poziciji pa verujemo da u ovoj utakmici ide preko 20 poena.
Ingles došao na poluvremenu, na kraju 18 poena ali su ostala dvojica otišla ispod. Garsija je imao 13 na poluvremenu a do kraja samo još tri poena mada je imao i povredu. Motiejunas je u čudnom meču igrao samo osam minuta u prvom poluvremnu uz dva poena.

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.

Komentari (osveži komentare)

20 poena

+1-0
02-09-2014 17:54
Ingls dođe na poluvremenu :)