• Registracija

    Registracija

Nazad
01sep

(TIP) Grčka - Portoriko

Svetski kup 01.09.2014 - 20:00
Tip Granica Kvota Ulog X/10

Dobitak: 5.95

Hendikep Portoriko 15.5 1.85 7

Grčka je u prva dva meča igrala sa najlakšim protivnicima u grupi, bar na papiru. Senegal je ubedljivo savladan, Filipini. Sa druge strane, ova utakmica je biti ili ne biti za Portoriko. Ako ovo izgube, može da se desi da dobiju i naredne dve pa da opet ne odu dalje. Prvobitna povreda Aroja ipak nije toliko teška i vrlo moguće je da će već protiv Grčke da zaigra. U trenutku pisanja ovog tipa, Senegal vodi na poluvremenu sa devet razlike protiv Hrvatske, ako na kraju dobiju, mislim da neće biti kalkulacija i da će Arojo da zaigra. Grčka ima vrlo solidnu ekipu ali najjači dueli tek slede za njih. Jesu favoriti protiv Portorika ali lagodnija pozicija i veće moranje Portorika bi mogli da donesu jednu tvrdu utakmicu u kojoj Grčka neće uspeti tako lako da se odvoji pa verujem da ćemo u svakom slučaju gledati pobednika ispod deset poena razlika.

Nije igrao Arojo ali je Portoriko ipak uspeo da bude u granici hendikepa. Pobeda Grčke 11 razlike.

Ukoliko želite da ostavite komentar, potrebno je da se prethodno registrujete na sajtu putem opcije "Registracija" koja se nalazi pri vrhu sajta.

Komentari (osveži komentare)

Jel ce biti nesto od

+2-0
01-09-2014 13:19
inace hvala za tip

Jel ce biti nesto od

+1-2
01-09-2014 13:19
Basketbolu Türkiye'de Fenerbahçe forması altında noktalamak istediğini her fırsatta dile getiren 35 yaşındaki NBA'deki en tecrübeli temsilcimiz olan Hidayet Türkoğlu, 1 yıl daha NBA'de kalıyor.